Region

Svet

Nemanja Stevanović: Popularniji sam od Cece (Video)

Gostujući u emisiji Vip Špajz na radiju Svet Plus, Nemanja Stevanović pored brojnih detalja iz njegovog muzičkog i privatnog života, otkrio je da je u jednom momentu bio šokiran činjenicom da je jedna nedeljna novina bila prodavanija sa njim na naslovnoj strani nego kada je Ceca bila na njoj.

Nemanja Stevanović: Popularniji sam od Cece (Video)



"Fascinantan je podatak da kad sam izašao na naslovnoj strani Scandala da se tiraž prodao u većem broju nego kad je na primer Ceca bila na naslovnici, što je sramota. Ja kao izašao i više se prodalo nego Ceca. To je zastrašujuće, bezveze, po meni, jer zna se ko je Ceca. Više ljude zanima da li imaš devojku dal nemaš što je potpuno bezveze"  - rekao je Nemanja i dodao da će svoje fanove obradovati još jednom baladom u martu sledeće godine, što je po našem, ali i njegovom mišljenju jako hrabro sa njegove strane, jer sa baladama se jako teško radi na muzičkoj sceni.

Nemanja takođe kaže da sam brine o svojoj karijeri i da nema mnogo poverenja u druge. Učestvuje u svemu, u izradi, aranžmanu pesama, kao i u snimanju spota, kako Nemanja kaže za sve ima svoje mišljenje i sve mora da bude savršeno.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>