Region

Svet

Jovana Janković će se udati, ali ne za Željka Joksimovića

Željko Joksimović i Jovana Janković su raskidali i mirili se nekoliko puta. Njihove obaveze i sve češća razdvojenost će rezultirati krahom veze. Iako su najavili svadbu, Jovana će se udati tek 2013. godine, ali ne za Željka...

Jovana Janković će se udati, ali ne za Željka Joksimovića



"Oboje su rodjeni u znaku Bika, koji naglašava zaštitnički odnos koji imaju jedan prema drugom. Željko je Lav u podznaku, tako da će uvek biti “u centru pažnje” ( na ovaj ili onaj način ), a Jovana kao temperamentna Škorpija u podznaku će ga u stopu pratiti i davati izjave u njegovo ime. Njene izjave u medijima stvarno jesu nešto što misli i želi ( a mogli smo da čujemo u medijima ), ali Jovaninog braka nema pre 2013. godine", kaže Vlajić.
 
Ipak, čini se da su njih dvoje jedno drugom naklonjeni više kao prijatelji, pa čak i poslovni partneri, nego kao emotivni.
 
"Ovo je “par” koji ima više poslovnih i prijateljskih nego emotivnih aspekata. Jovana će napraviti bum sa jednim novim projektom, dok će Željko ponovo pokrenuti svoju internacionalnu karijeru (a tu ima dosta sabotaža od bliskih saradnika). Jovana će početkom leta upoznati nekoga na jednom putovanju dok se Željko uveliko sprema da polako objavi svoj povratak na javnu scenu. Željko će dosta putovati od marta meseca, tako da će verovatno to biti razlog njihovog odaljavanja".
 
Njihova veza, kakvu plasiraju u medijima, neće se još dugo održati.
 
"Jovana će se udati za nekog “poznatog” - muškarac koji je par godina stariji od nje i ima internacionalnu karijeru ( a i dosta para ), verovatno sportistu ili vlasnika neke medijske kuće. U večitoj potrazi za emotivnim ispunjenjem, Željko će imati još par ozbiljnih afera u narednim godinama – ali ne i želju da se skrasi. U svom okruženju ima mnogo tajnih neprijatelja, a može napraviti veliku grešku ulaskom u političke vode na bilo koji način. Veza Joksimović – Janković jeste trebalo da ih ubaci u centar medijske popularnosti pre “novih početaka” koje oboje planiraju. Imaju sjajan prijateljski odnos, čak i naglašene aspekte karmičke veze, ali ne i mogućnost ulaska u bračne vode", kaže Vlajić.

Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>