Region

Svet

Dino Merlin: Sada mogu mirno da spavam

Dino Merlin je posle 20 godina pevao Beograđanima, kao što je već poznato - održao je tri koncerta u prepunoj Beogradskoj areni i vratio se u svoje Sarajevo. Iscrpljen, ali emotivno ispunjen, zadovoljan i srećan, Dino je rekao da se oseća kao mali ambasador koji je čistog obraza došao iz Sarajeva u Srbiju i ostavio dobre vibracije. "Svaki kamenčić mozaika se ispunio.

Dino Merlin: Sada mogu mirno da spavam



Na koncert su došle komšije koje 15 godina nisam vidio, a tri metra smo rođeni jedni od drugih. Strah me je ovako realizovanih svih mogućih šansi", rekao je Merlin za Dnevni avaz. Takođe, Merlin je rekao da mu je trebalo mnogo godina da se odluči na ovaj korak. "Srbija nije više ista kao što je bila pre 15 godina. To se videlo i na ovim koncertima. To je zemlja koja je potpuno spremna na novi početak, na evropske tokove i na ujedinjen život svih nas u regionu".

Kako je rekao, Beograd i Sarajevo odavno nisu dugo bili tako bliski i da je neverovatno da su dve pesme "Je l' Saraj'vo gdje je nekad bilo" i "Bosnom behar probeharao zbližile" ispunili njegov san. "Kad vidiš te mlade ljude koji te, jednostavno, vole, te ljude koji su operisani od svega što nije dobro, onda se prepustiš tim talasima, toj reci da te nosi i onda je celi koncert jedna plovidba. Ne znam koji je bio bolji od kojeg. Sad mogu mirno da spavam", izjavio je Dino.

Izvor: Novinske agencije

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>