Region

Svet

Publika rasplakala Šabana Šaulića

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić posle 40 godina bogate karijere održao je koncerte za pamćenje u prepunoj dvorani Centra „Sava“. Oduševljena publika je sve vreme bila na nogama i u glas pevala sve njegove pesme, a u trenutku kada je pevao jedan od svojih velikih hitova „Dva galeba bela“, prisutni su gromoglasnim ovacijama rasplakali Šabana. Ćerka Ilda je u konsultaciji sa mamom i sestrom izabrala odelo koje njenom tati najlepše stoji, a pevač je sve vreme pozdravljao okupljenu masu i svoje mnogobrojne kolege.

Publika rasplakala Šabana Šaulića



Pored porodice, i veliki deo javne scene došao je da podrži kralja narodne muzike, pa je tako u prvom redu sedela prva postava SPS-a: ministar policije Ivica Dačić i ministar infrastrukture Milutin Mrkonjić, te predsednica parlamenta Slavica Đukić Dejanović. Uz njih su bili i estradni umetnici Vlado Georgiev, Lepa Lukić, Dejan Matić, Žika i Dajana Jakšić, Sanja Đorđević, Buba Miranović, Zlata Petrović, Peja, Šeki Turković i mnogi drugi. Šabanova ćerka Sanela se na tatinom koncertu prvi put u javnosti pojavila sa svojim izabranikom Zoranom Batom Mirkovićem.

Publika nije stala ni kada se na bini pojavila Ilda Šaulić, koja je otpevala dve pesme i zahvalila se svima koji prate rad njenog oca i idola. Pored lepe Šabanove ćerke, gosti iznenađenja bili su Mirko Kodić, Snežana Đurišić, Mića Nikolić i Zorica Brunlik. Da je puna dvorana uživala uz kralja narodne muzike, pokazuje i podatak da su Šaulića čak tri puta vraćali na bis.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>