Region

Svet

Ilda Šaulić gošća na Šabanovom koncertu

Sve je spremno da legendarni pevač Šaban Šaulić izađe pred beogradsku publiku i zapeva svoje najveće hitove, a specijalna gošća koja će se sa njim pojaviti na sceni biće njegova ćerka Ilda!

Ilda Šaulić gošća na Šabanovom koncertu



Naime, Šaban je obavio i poslednju tonsku probu pred večerašnji i sutrašnji koncert u Sava centru, a tu je bila i Ilda. "Jedva čekam da izađem na scenu i uživam sa publikom, koja je toliko dugo čekala na moj koncert u Beogradu. Priznajem da imam onu pozitivnu tremu zbog svega što me očekuje, ali ne i strah, jer znam da će svi zadovoljni otići svojim kućama. Otpevaću tridesetak pesama koje su obeležile moju karijeru i nadam se da sam napravio pravi izbor", rekao je Šaban.
Svi koji su se našli na ovoj probi uživali su u pesmama koje je kralj folka izvodio i na trenutak zamislili da je spektakl već počeo. Ilda je nekoliko puta prokomentarisala:

"Jedva čekam da izađe na scenu". Činilo se kao da i ona ima tremu pred događaj na koji je godinama čekala!

U restoranu se na iznenađenje mnogih našao i pevač Zoran Kalezić, koji je bio u prolazu i svratio nakratko da čuje svog kolegu kako se priprema za dugoočekivane beogradske koncerte.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>