Region

Svet

Gagi Djogani: Ako sam se tukao, što me nisu uhapsili?!

Gagi Đogani je šokiran napisom u jednom tabloidu, a u vezi sa navodnom tučom u jednom prestoničkom klubu. Naime, objavljeno je da je iznerviran provokacijama o svojoj bivšoj suprugi Anabeli Bukvi i njenim pratiocima, jednog dečka iz društva u kom je bio, udario pesnicom i to čak nekoliko puta!

Gagi Djogani: Ako sam se tukao, što me nisu uhapsili?!



I dok je Anabeli bilo bezveze da to komentariše i da bi ga naravno branila ukoliko zatreba, jer je otac njihove dece, Gagi Đogani

"Zašto me nisu zvali da provere jel to tačno? Ako jeste, zašto nisam priveden, uhapšen? Napao sam čoveka, pišu! Ispadam neki siledžija, mangup, a nisam takav čovek. To nema veze s životom! Javna sam ličnost i ne bih sebi dozvolio da se kao neki bednik bijem u diskoteci. Osim toga, izlazim samo na mesta gde poznajem ljude i gde se sigurno osećam" – kaže Gagi Đogani i dodaje:

"Anabela me zvala da me pita da li je to tačno, i naravno da mi veruje da nije. Imamo decu, zabrinula se. Zbog nje bi se potukao jedino ukoliko bi joj bila potrebna zaštita. I ranije su me provocirali na slične načine, ali nikad nisam reagovao. Zbog toga mi je muka od ovakvih laži," revoltiran je Gagi.

Izvor: Smedia
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>