Region

Svet

Marijana Mateus od Koleta dobila stan u Beogradu

Mnoge žene muku muče da od bivših muževa izvuku alimetaciju, ali Marijana Mateus ne samo da nema takvih problema, nego od nekadašnjih supružnika dobija i skupocene darove!

Marijana Mateus od Koleta dobila stan u Beogradu



Tako joj je nedavno njen prvu suprug Miodrag Kostić Kole poklonio luksuzni stan od 90 kvardratnih metara u zgradi nadomak "Beogradske arene“, a prvi komšija joj je Vladimir Radmanović, košarkaš NBA tima Golden strejt.

"U prvi mah nagađalo se da je stan kupila od novca dobijenog nakon razvoda od Lotara Mateusa. Međutim, nije bilo potrebe da troši te pare, jer je Miodrag odlučio da joj prepiše stan koji je nešto ranije kupio za sebe“, naglašava izvor za "Kurir“.

Kolika je tačna vrednost poklona? Nova vlasnica luksuznog stana je rekla: "To ćete pitati Miodraga, ja sam u Parizu.“ S druge strane, iz Marijanine PR služba demantovali su tvrdnje "Alo!“, da je spisateljica i kreatorka u ljubavnoj vezi sa 14 godina mlađim muškarcem, tačnije sa pevačem Nikolom Rokvićem: "To su gluposti. Napišite da Marijana demantuje sve“, kroz smeh je odgovorila Ivana, PR menadžer Mateusove, koja je spremno dočekala pitanje jer se nije ni konsultovala sa Marijanom.

Očigledno da ih nisu pogodila pisanja u kojima se navodi da se Marijana već mesec dana tajno se viđa sa mladim pevačem, koga inače poznaje duže.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>