Ostalo

Sme�no

Posao snova: Kontrolor kvaliteta u javnoj kući!!

Jaime Rascone, DJ iz Čilea, dobio je posao čiji naziv već zvuči suviše dobro da bi bio istinit: KONTROLOR KVALITETA U JAVNOJ KUĆI.

Posao snova: Kontrolor kvaliteta u javnoj kući!!



Madam Fiorella, vlasnica jednog od najelitnijih i najposećenijih VIP bordela u Čileu, ponudila je Rascone-u posao sa preciznim opisom njegovih radnih obaveza.

Naime, svakog meseca se kod Madam Fiorelle prijavi na desetine devojaka koje žele posao baš u ovom bordelu, jer se zna da su honorari izuzetno visoki, uslovi za rad veoma povoljni, a klijentela sastavljena od najbogatijih ljudi. Zbog svega navedenog selekcija mora biti rigorozna.

Dakle, od stotinak devojaka koje se svakog meseca prijave, bira se samo šest devojaka, koje moraju odgovarati kriterijumima, što sem lepote lica i tela podrazumeva i vrhunski šarm i inteligenciju. Tih šest finalistkinja zatim prelazi na finalni test kod Racone-a koji imas seksualni odnos sa svakom od njih, i zatim u razgovoru sa Madam prenosi svoje impresije, opisuje kakve su bile i da li sa muške tačke gledišta odgovaraju poslu. Na osnovu njegovog mišljenja Madam donosi finalnu odluku o angažmanu devojaka.

Da ne pomislite da je ovaj posao lak, reći ćemo vam još i da Racone godišnje ima seksualni odnos sa preko 70 ( i slovima, sedamdeset)  vrhunskih lepotica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>