Region

Svet

Dino Merlin ispomerao Večiti derbi zbog bezbednosti

Zbog koncerta Dina Merlina, 141. Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana mogao bi na Marakani da se 26. novembra odigra u popodnevnom, umesto u predviđenom večernjem terminu. Zvezda je do sada sve svoje mečeve kao domaćin igrala uveče, pa se prvobitno očekivalo i da duel sa Partizanom počne u 18 časova. Ipak, moglo da se desi da derbi počne ranije i to iz bezbedonosnih razloga.

Dino Merlin ispomerao Večiti derbi zbog bezbednosti



Kako se navodi postoji strah da bi "delije" i "grobari" sa Autokomande "mogli da se presele u Novi Beograd i tamo ugroze bezbednost poštovalaca bosanskog pevača", koji nastupa od 20 časova i 30 minuta.

"Bilo bi najbolje da Dino Merlin pomeri svoj koncert ako već postoji strah od mogućih incidenata. Zbog TV prava je nemoguće da Zvezda i Partizan svoj meč igraju od 13 sati, kad i ostali, ali je ipak dozvoljeno da se sastanu dva i po sata kasnije. Videćemo, policija će doneti konačnu reč, jer je večiti derbi sam po sebi meč visokog rizika, bez obzira na koncert Dina Merlina" - , izjavio je Miodrag Janković, generalni sekretar Zajednice superligaša.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>