Region

Svet

Kaja: To što mi se desilo ne želim ni neprijatelju

Kaja je skoro bila žrtva "Nemoguće misije" u kojoj su joj podmetnuli torbu sa drogom. S obzirom da je zaista izgledala uplašeno, morali smo da je pitamo kako se osećala tog trenutka.

Kaja: To što mi se desilo ne želim ni neprijatelju



"Mislim da se dalo primetiti da sam bila van sebe kad sam shvatila šta mi se dešava. Ali, po prirodi sam optimista i do poslednjeg momenta nisam gubila nadu da će se neprijatna situacija ipak rešiti. Taj optimizam me i održava u životu, šta god da je u pitanju" - rekla je Katarina i dodala da onakvu "Nemoguću misiju" ne bi poželela ni najvećem neprijatelju.

Kaja se pohvalila kako je zaista srećna sa dečkom Džunior Džekom ali isto tako naglašava da je vreme da prestanu priče o njenom ljubavnom životu, pa poručuje svima:

"Mi se sjajno slažemo i uživamo jedno u drugom. Volela bih samo još jednu stvar da razjasnim, ono što je u poslednjih nekoliko dana preplavilo sve medije, neka potpuno bezazlena izjava vezana za naš intimni zivot...Ljudi, nemojte da verujete baš u sve što pročitate, a još manje da izvlačite stvari iz konteksta. I volela bih da ovim stavim tačku na priču o svom ljubavnom životu" - izjavila je Katarina Ostojić.

Njih dvoje poslovno sarađuju i pripremaju kako pevačica kaže, "jedan jako lep pop rnb album", na engleskom jeziku.

Inače, Kaja je zadovoljna svojim singlom "Htela bih" čiji je spot skroz drugačiji od prethodnih a publika je već zavolela pesmu.

Iako se verila za Džeka, Kaja ne vidi sebe ponovo kao majku u skorije vreme.
"Za sada ne razmišljam o tome. Ćerku Nikolinu sam odgajila sama i nije mi bilo lako, naprotiv...Sada uživam u njenom odrastanju i ne mogu da zamislim da u nekoj bližoj budućnosti postanem majka ponovo" - izjavila je Kaja.

Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>