Region

Svet

Biljana Vujović: Indi, marš iz emisije

Voditeljka i tekstopisac Biljana Vujović oterala je preksinoć Indiru Aradinović sa snimanja emisije „Bez dlake na jeziku“ na KCN televiziji. Hodnikom su odzvanjale psovke, a ko nije bio u studiju, u čudu je slušao šta se dešava.

Biljana Vujović: Indi, marš iz emisije



Na samom početku pojavile su se nesuglasice između Biljane i Indi i cela priča pretvorila se u veliku prepirku. Sve to je veoma zasmetalo Vanesi Šokčić, koja je takođe bila gost, pa je u jednom trenutku demonstrativno ustala i napustila snimanje.

"Indi je nakon Vanesinog odlaska rekla: „Sad mi dođe da i ja odem, da ti uništim emisiju.“ Na to sam joj odgovorila: „Marš napolje!“ Rekla sam joj da se goni u k.rac i da je budaletina. Zapretila je da će mi zabraniti emisiju. Ne znam šta je ta mala umislila! Došla je s nadmenim stavom i ponašala se kao zvezda. Dovoljno je da se zna da je odglumila brak, tukla se sa sestrom, tukla se s Minom..." - nabraja Biljana.

"Ne želim ništa da komentarišem. Ispod časti mi je. Više ne želim da mi se kače anonimusi koji preko mene žele da dobiju reklamu. Baš je lepo biti zvezda" - kratko je izjavila pevačica.

Izor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

IndiIndy

Povezane vesti:


>