Region

Svet

Dino Merlin: Ne mrzim Srbe (Video)

Gostujući sinoć u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" Dino Merlin otkrio je razloge zbog kojih se dvadeset godina nije pojavljivao u Srbiji i demantovao natpise po novinama kako je izjavljivao da mrzi Srbe.

Dino Merlin: Ne mrzim Srbe (Video)



"Nikada nisam rekao da mrzim, to je notorna neistina. Mnogo toga je izmišljeno" - rekao je Dino objasnivši neke svoje izjave koje su nastale u momentu dok su granate padale u Sarajevu.

"Možda sam u tome letu granata od tačke A do tačke B rekao i gore stvari! Vadimo stvari iz konteksta, ali ja sam to doživeo, i dok to traje, pomislite da ne po stoji ništa dobro u ljudima, da ne postoji budućnost i da si ostavljen da sopstvenom snagom preživiš sutra. Rekao sam i pre 15 godina - ko god želi rat, dabogda mu u kući bio" - izjavio je pevač i dodao:

"Važan je ukupan originalan stav kao ljudskog bića. Da nije zdrav, ja ne bih došao, niti bi me ti zvao, niti bi ljudi kupili karte" - zaključio je Dino i dodao da je odavo želeo da dođe u Beograd, kao i da nije verovao da će uspeti da napuni tri Arene.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>