Region

Svet

Dinu Merlinu prete smrću?!

Pripadnici desničarskog pokreta "SNP Naši" zapalili su juče oko 21 časova zastavu Turske i ispisali preteće grafite pevaču Dinu Merlinu. Ovo je poslednji u nizu incidenata iza kojih stoje "Naši".

Dinu Merlinu prete smrću?!



Oni su u prethodnih desetak dana zapalili zastave Bosne i Hercegovine i pisali grafite mržnje na samo 100 metara od zgrade Policijske uprave u Novom Sadu. Članovi ove grupe su napisali grafite: "Dino, sve je laž, osim smrti" i "Otkriću ti tajnu, nešto lepo treba da se desi" , kao i datum održavanja koncerta sarajevskog pevača Dina Merlina

"Na istom mestu na kom su pre desetak dana pored grafita Ratka Mladića spalili zastavu BiH, 'Naši' su naočigled stanara zapalili zastavu Turske i iscrtali preteće grafite na fasadi zgrade", rekao je jedan od očevidaca. Sve to se dešavalo na samo 100 metara od zgrade Policijske uprave u Kralja Petra I.

Dino Merlin održaće koncerte u "Beogradskoj areni" krajem meseca, a uprkos pretnjama, fanovi ne odustaju, već se polako popunjava i treća Arena, a pevač je već izjavio da se ne plaši pretnji, budući da u Srbiju dolazi da peva, a pesma je oduvek spajala ljude.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>