Region

Svet

Zvezde troše i po 2.000 evra na odeću za jedan izlazak

Domaće zvezde trude se da ne zaobidu nijedan koktel, svečani događaj ili premijeru, a dame ne žale ni vreme ni novac da bi zablistale. Neke čak i više od 2.000 evra!

Zvezde troše i po 2.000 evra na odeću za jedan izlazak



Tako, pevacica Seka Aleksić, koja je poznata po tome da voli da oblači odecću na kojoj su "potpisi" veoma upadljivo istaknuti, često "fura" jednu od svojih omiljenih marki "luj viton", pa koristi i posteljinu sa znakom te modne kuće. Samo tašne ove marke koštaju najmanje 200 evra, a kostimi i do 4.000.

Među damama na domaćem crvenom tepihu za najskuplje obučene estradne zvezde važe Jelena Karleuša i upravo Seka, koje nose kreacije prestižnih svetskih brendova - "Šanel", "Armani", "Guči", "Prada"... "Šanelovi" kostimi koštaju i do 5.000 evra, a za one koji vole domaće brendove, cene haljina su od 100 do 1.000 evra. Iako se i pojedinim poznatim osobama koje "furaju" samo "originale" desi poneki gaf, pa je tako jedna pevačica jednom prilikom prošetala "Erme" torbu, u boji kakva ne postoji u prodaji.

Biljana Obradović, novinarka i voditeljka, neretko je u centru džet-set zbivanja, mahom svetskih, pa tako mora svoj dres kod da uskladi sa oblačenjem svetske elite. Za jednu toaletu, koju je nosila samo na jednom događaju, uključujući tašnu i cipele, Obradovićevoj je bilo potrebno oko 1.700 evra.

"Bez obzira na to da li se bavite javnim poslom ili ne, svaka žena mora uvek da izgleda lepo. Nije bitno koliko šta košta, već da li smo sređene ili ne. Ali ono što je obavezno na mesečnom nivou jeste frizer, kozmetičar sa masažom lica, trening, manikir jednom nedeljno, i uz to masaža tela po potrebi. Što se tiče garderobe, nisam šopingholičarka i ne kupujem sve što mi padne pod ruku, već zavisno od toga šta mi treba", kaže Biljana.

Mlada pevačica Ana Štajdohar je nešto skormnija, pa često iznajmljuje toalete, ali čak i za to treba izdvojiti oko 300 evra. Tu treba dodati firmiranu tašnu, cipele, frizuru i šminku, tako da izlaska pred fotoreportere nema bez 500 evra:

"Najčešce rentiram garderobu za velike dogadaje. Za rentiranje unikatne haljine potrebno joj je od 60 do 150 evra. Za cipele dajem oko 80 evra, za tašne 60."

Sandra Obradović, model i bivša učesnica Farme, kaže: "Dosta novca trošim na tretmane kod svoje kozmetičarke, koje radim jednom mesečno. Najviše trošim na obuću i tašne. Za jedan događaj sam potrošila 790 evra. Ako tu cifru pomnožite sa brojem događaja na kojima učestvujete tokom jednog meseca, možete dobiti približnu svotu koju jedna manekenka potroši kako bi izgledala glamurozno", kaže manekenka Sandra Obradović.

Nina Janković, mlada glumica, kaže: "Najviše novca trošim na obuću. Tu sam pravi manijak. Imam dosta cipela, a za jedan par 'united une' izdvojila sam 300 evra. To mi je najskuplji par."

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>