Region

Svet

Poznata srpska manekenka preminula od sepse

Top model iz agencije "Model tatu" Tijana Milošević i jedno od zaštitnih lica "Bambijevog" plazma keksa preminula je od sepse.

Poznata srpska manekenka preminula od sepse



"Poznato mi je da je Tijana umrla od sepse... Četiri dana se borila za život. Svi smo u šoku! Ne razumem zašto bi sada pisali o njoj, a niko nije o tome koliko je bila uspešna dok je bila živa! Tragedija je velika i njena porodica je u agoniji, posebno zato što je bila mlada i što je za sobom ostavila malog sina" - izjavila je vlasnica agencije Mina Zimonjić i dodala:

"Tijana je bila veliki profesionalac, omiljena među kolegama, svi su voleli s njom da rade. Proputovala je ceo svet, snimila više od 20 reklama u Srbiji, radila i u Engleskoj, Kini... Uradila je reklame za „Bambi“, „Don kafu“, a bila je i zaštitni znak Instituta za transfuziju krvi u akciji „Tvojih pet minuta, nečiji ceo život“ - rekla je Mina.

Porodica preminule manekenka nije želela da komentariše razloge zbog kojih je došlo do sepse:

"Ne razumem zašto biste sada pričali i pisali o tome da li je neko kriv za njenu smrt ili ne. Sad kad je nema, šta god da napišete, nju ne može da vrati" - rizjavio je Tijanin suprug Milan.Po medijima se spekuliše da je trovanje nastalo posle popravke zuba na kojoj je mankenka bila 16. oktobra.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>