Region

Svet

Tanja Savić pokazala dijamantski prsten (Video)

Pevačica Tanja Savić  otkrila je u emisiji "Ekskluziv" kako priželjkuje da obuče venčanicu, kao i da joj suprug Dušan nije bio od velike pomoći kada je menjanje pelena u pitanju.

Tanja Savić pokazala dijamantski prsten (Video)



Takođe, Tanja je pokazala kako bi trebalo da izgleda dijamantski prsten, koji je dobila od svog supruga kada se rodio mali Maksim.

"Ovo je prsten... Dijamantski!"- izjavila je Tanja i dodala da iako je obavila građansko venčanje mašta da obuče venčanicu i da se uda u crkvi.

"Volela bih da se kao i svaka mlada udam u beloj venčanici. Kada Maksim bude napunio dve godine. Želim da nam on donese burme, da kaže: " Mama evo, tata evo!, izjavila je Tanja.

Na pitanje da li je njen suprug menjao pelene Maksimu, Tanja je odgovorila:  "Ne , nije, znaš kakvi su muškarci. To rade majke! A kada Maksim "ono" uradi, Dušan začepi nos" - izjavila je Tanja i dodala da od dueta sa Slavicom Ćukteraš nema ništa.

"Nema ništa od toga. Ne znam zašto se u medijima digla tolika frka? Slavica i ja se nismo čak ni videle. Mi se malo svađamo, malo mirimo..."

Viber

Izvor: Svet Plus


>