Region

Svet

Brena helikopterom doletela na koncert u Areni (Foto+Video)

Dugo najavljivani koncert Lepe Brene u beogradskoj Areni je, kao što smo i očekivali, počeo spektakularno - pevačica je na plato ispred hale doletela helikopterom, što je 20.000 ljudi koji su već ispunili prostor gledalo preko video bima.

Brena helikopterom doletela na koncert u Areni (Foto+Video)



Brena je nastup započela pesmom "Uradi to" sa svog najnovijeg albuma, obučena u srebrnu mini suknju, dok su na bini igrali plesači iz Operacije trijumf. Posle nekoliko pesama i svog starog hita "Bato, bato, bato", Fahreta je napokon pozdravila publiku:



"Dobro veče! Teško je večeras reći kako se ja osećam, s obzirom na to da sam se za ovaj koncert spremala 50 godina, i sve što večeras osećam, reći ću vam svojom dušom, srcem i pesmom. Pozdravljam sve fanove iz celog sveta!"



Nakon još nekoliko pesama i zaslužene pauze, na binu je izašla stara Brenina postava "Slatki greh", što je publika pozdravila gromoglasnim aplauzom. Posle toga, ređaju se hitovi, a publika je spremna i za specijalne goste Danijela Popovića, Vladu Kalembera i Alena Islamovića, koji pevaju zajedno sa Brenom.



Brena je zaslužila još jednu pauzu, a na bini je ostao Vlado Kalember koji peva svoj najveći hit "Ana", zatim se na bini pojavljuje Danijel Popović koji peva "Džuli" i na kraju Alen Islamović koji je otpevao pesmu "Ružica".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>