Region

Svet

Aleksandra Perović: Ne odustajem od pevanja (Video)

Iako je nedavno postala asistent na  Fakultetu za menadžment u sportu pri Alfa univerzitetu, pevačica Aleksandra Perović kaže da ne odustaje od muzičke karijere.

Aleksandra Perović: Ne odustajem od pevanja (Video)



"Pred leto su se pojavile dve moje nove pesme, „Pravo na grešku“ i „Gledaj me“, tako da sam ih promovisala, ali sam se i odmarala. Želja mi je da do Nove godine uradim dve nove pesme, to jest prvo da ih „nađem“, a onda da ih snimim za maksi singl. Ali ukoliko se ne pojave, ili ako ih ne bude u skorije vreme, neću da žurim i insistiram na tome. U svakom slučaju, nema ni govora o tome da odustajem od pevanja."

Na pitanje dal čovek ima pravo na grešku i koja je poruka njene pesme, Aleksandra odgovara:

 "Mislim da ima. Pesma i ima takav tekst, koji kaže da pravo na grešku imaju pravi likovi. Odnosno, onog trenutka kad možete da priznate grešku, da kažete „izvini“, da shvatite da ste pogrešili, onda ste verovatno prava osoba. Ovde ne podrazumevam ona izvinjavanja za sve i svašta, već spremnost jedne osobe da bez problema ume da kaže „izvini“ ukoliko je zaista svesna da je pogrešila, ukoliko joj je stalo do neke druge osobe i ukoliko je shvatila da je tu drugu osobu povredila" - zaključila je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>