Region

Svet

Severina dobila apartman od gradjana Novog Bečeja

Predsednik varošice na Tisi Milivoj - Miša Vrebalov čovek je od reči, što je potvrdio i ispunjenjem obećanja datog svojevremeno najpoznatijoj balkanskoj pevačici Severini Vučković.

Severina dobila apartman od gradjana Novog Bečeja



Posle prvog (spektakularnog) nastupa na novobečejskoj turističko-zabavnoj manifestaciji „Velikogospojinski dani“, Seve je od predsednika Vrebalova na poklon dobila kućicu u vikend naselju pokraj Tiskog keja. Zbog teške ekonomske situacije, koja nije mimoišla ni Novi Bečej, odložena je realizacija vikend naselja, odnosno izgradnja kućica. Seve je, međutim, ipak dobila svoj kutak na obali Tise?!

"Reč je - reč! I, Severina je, na neki način, postala naša sugrađanka, kao što je obećano prilikom njenog ovdašnjeg prvog nastupa. Zahvaljujući upravi „Tiskog cveta“, umesto vikendice, Severini je darovan apartman u ovom hotelu" kaže harizmatični predsednik potiskog gradića. Naravno, Seve se oduševila poklonom. Svoju privrženost Novom Bečeju potvrdila je i nastupom na ovogodišnjim „Velikogospojinskim danima“, mada je iz zdravstvenih razloga (i blagoslovenog stanja) pre i posle otkazala mnoge koncerte. "U Novom Bečeju sam primljena kao kod kuće... Prijatno sam iznenađena poklonom... To je tako divan i spontan gest" bio je Severinin komentar.

Sa upravom, Severina se dogovorila da, dok ona ne koristi apartman, on može biti iznajmljivan drugima. Tako se gosti Novog Bečeja u gradskom hotelu mogu odmarati u istom krevetu u kojem je spavala Severina, dok ih sa zidova posmatra njeno lepo lice...

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>