Region

Svet

Jovan Perišić - Pevač koga voli dijaspora (Video)

Pevač Jovan Perišić je jedan od retkih pevača koji je popularniji u dijaspori nego u Srbiji, ali rešio je da to ispravi i da zavlada i u svojoj zemlji.

Jovan Perišić - Pevač koga voli dijaspora (Video)



"Poslednjih desetak godina kružim po Evropi, a razlog moje popularnosti u dijaspori i nije tajna. Nisam uštogljen, imam odličan kontakt sa publikom i dugogodišnje iskustvo kafanskog pevača, pa sam naučio kako treba da se ponašam sa ljudima. Naši zemljaci u dijaspori su divna publika, koja zna da oseti svaku pesmu i ja uživam s njima. Znam da pevam do zore i ne bude mi teško, jer me ponese raspoložena publika. Nikada nisam imao želju da karijeru gradim laktanjem na estradi, što je i jedan od razloga zašto sam u Srbiji manje poznat nego u dijaspori. Ali, postao sam sve traženiji i u Srbiji posebno u Vojvodini" - rekao je Jovan i otkrio gde najviše nastupa po inostranstvu.

"U Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Danskoj, Belgiji, Italiji zapravo svuda gde ima naših ljudi. U Sloveniji sam se iznenadio kako ljudi reaguju na moje pesme, posebno omladina, a najbolje od svega je što na moje koncerte dolaze uglavnom Slovenci. Slična situacija je i u Hrvatskoj" - zaključio je pevač.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>