Region

Svet

Mira Škorić izbegla smrt u terorističkom napadu (Foto)

Pevačica Mira Škorić čudom je preživela bombaški napad koji se dogodio u Turskoj, kada je ispod jednog automobila u Ankari na sto metara od nje eksplodirala bomba.

Mira Škorić izbegla smrt u terorističkom napadu (Foto)



Mira je u Ankaru otputovala sa prijateljicom koja je tamo imala poslovne obaveze. Dve drugarice iskoristile su malo slobodnog kako bi otišle u šoping i taman kada su napuštale jednu od radnji dogodila se stravična eksplozija nedaleko od njih, a potom je izbio i požar.



Pevačica je izjavila kako je potpuno paralisao bombaški napad koji se dogodio nedaleko od nje i njene prijateljice.

"Ovo je strava i užas u pravom smislu te reči! Bomba je eksplodirala na manje od sto metara od nas. U šoku sam, mislim da ima mrtvih. Od eksplozije mi sve odzvanja u ušima " - kaže Mira i dodaje da je ćerka Milica odmah zvala kada je na televiziji videla da se dogodio teroristički napad.



"Bila je uznemirena, htela je da čuje da li sam dobro. Kad sam joj rekla da je bomba eksplodirala u mojoj blizini, bila je prestravljena, ali sam uspela da je smirim objasnivši joj da nisam povređena" - izjavila je pevačica.

"Ovo je horor! Otišla sam u Ankaru na jedan dan i preživela pravi pakao! Neće mi nikad više pasti napamet da se vratim u Tursku" - rekla je Mira koja se juče vratila u Beograd.

Viber

Izvor: Svet Plus


>