Region

Svet

Saša Matić: Nikakvih problema nisam imao u Hrvatskoj

Iako se mnoge njegove kolege žale kako nemaju posla, Saša Matić nema tih problema, već se uveliko priprema za koncerte po Bosni i Hrvatskoj. Za razliku od drugih pevača, saša kaže da nikada nije imao problem ni u jednoj zemlji bivše Jugoslavije, čak su mu nastupi prolazili sjajno.

Saša Matić: Nikakvih problema nisam imao u Hrvatskoj



"Nikakvih problema nisam imao ni u jednom gradu Hrvatske i zaista se osećam sjajno u toj zemlji. Bio sam nedavno u Splitu gde sam imao koncert kada se na binu popela jedna devojčica i rekla mi: "Saša hoćeš da pevaš 'Mišaj mala'. "Oduševio sam se. Poslednjih godina i letujem u Dalmaciji i Dalamtinci su sjajni ljudi. Kod njih važi parola - daj malo dobre pesme, vina, da upecaju koju ribicu i sve im je potaman. Nikakve zabrane za mene nije bilo" - rekao je Sale i dodao da se uveliko sprema za kncert koji će održati u Zagrebu.

"Hrvati su odlično prihvatili moje nove pesme, baš kao i u Srbiji i Bosni. Zbog velikog interesovanja publike dogovoren je koncert u Ciboni 11. februara. Ljudi već polako pripremaju sve šta je potrebno za tako veliki koncert, a 28. oktobra održaćemo i konferenciju za novinare u Zagrebu i tako zvanično najaviti nastup. Naravno, u planu je i koncert u Beogradu. Bilo bi bez veze da održim koncert u Zagrebu, a ne i u Beogradu. Planiram da pred beogradskom publikom nastupam na proleće i vode se pregovori sa Arenom. Još ne znam tačan datum, ali tim koncertom ću obeležiti deset godina karijere" - zaključio je pevač.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>