Region

Svet

Seksi Sandra: Debeli, batinama ću ti iscediti mast

Izgleda da se Seksi Sandra, pevačica i bivša ukućanka Velikog Brata, baš naljutila na Darka Lazića, nakon što joj je uputio brojne uvrede preko medija, pa je tako rešena da se sa njim i fizički razračuna prvom prilikom kada ga bude srela.

Seksi Sandra: Debeli, batinama ću ti iscediti mast



Naime, Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, od pre nekoliko meseci našla se na žestokom udaru javnih prozivki svog kolege i pulena "Zvezda Granda" Darka Lazića. Kako kaže zgodna pevačica, sve je počelo nakon što je odbila Darkovo udvaranje, pa je počeo da je vređa po novinama. Sandra je to strpljivo podnosila, ali kada je nedavno prozvao u jednoj TV emisiji, pobesnela je i rešila da mu udeli nekoliko šamara kada ga bude srela!

"Debeli je prevršio svaku meru sa svojim poganim jezikom. Ne znam kada će se pomiriti s tim da sam ga odbila. Ponaša se kao neka žena, ide od čoveka do čoveka i ogovara me, to sam čula. Ovom prilikom mu poručujem da jedva čekam prvu priliku da ga sretnem i da ga dobro isprebijam. Udeliću mu nekoliko vaspitnih šamara da shvati, pa mu više neće pasti na pamet da me bilo kada pomene. Darko, iscediću svu mast iz tebe kada te budem videla", rekla je za "Alo!" revoltirana Sandra. Darko Lazić nije odgovorio ovaj put na prozivke atraktivne starlete, jer se trenutno nalazi na turneji po Australiji, pa verovatno vesti do tamo sporije putuju... Ili skida mast, kako bi Sandra imala što manje da mu iscedi!

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>