Region

Svet

Region

Mirka Vasiljević odmah nakon porođaja počinje da radi

Mirka Vasiljević, mlada glumica, buduća supruga fudbalera Vujadina Savića, trebalo bi da se porodi sledećeg meseca. Ona je u Srbiju došla na premijeru filma "Miris kiše na Balkanu" i izazvala veliko interesovanje medija, zbog poodmakle trudnoće.

Mirka Vasiljević odmah nakon porođaja počinje da radi



"Sa nestrpljenjem sam iščekivala premijeru filma 'Miris kiše na Balkanu', drago mi je da je Sava centar bio pun. Nema lepšeg osećaja nego pokloniti se pred svojom publikom. Tek kada izađete pred njih, shvatite da li im se to dopalo ili ne i tada znate da li ste uradili pravu stvar", kaže glumica koja se proslavila ulogama u filmu "Mi nismo anđeli 2" i seriji "Ljubav, navika panika".

Trudnoća je poodmakla, porođaj se bliži, kako se osećaš? "Na žalost, o privatnom životu ne pričam."

Gde se tvoj budući suprug Vujadin trenutno nalazi? Nije bio sa tobom na premijeri? "Nemam komentar. Znam da želite sve da znate i da je to interesantna tema, ali zaista ne želim da pričam o privatnom životu."

Kakvi su planovi za dalje? Kada nastavljaš da radiš? "Planiram da radim, naravno, imam tek 20 godina, život je preda mnom. Sada je bila premijera filma 'Miris kiše na Balkanu' a već u decembru nastavljam da igram moje predstave."
Ima li novih ponuda? "Za sada nema ništa konkretno, ali u glumi je to tako, obično se događa sve danas za sutra... "

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>