Region

Svet

Region

Ta luda ljubav sledeće nedelje u bioskopima

U četrdeset i nekoj, uzorni Kal Viver (Stiv Karel) živi život iz snova - dobar posao, divna deca i brak sa svojom devojkom iz gimnazijskih dana. Međutim, kada Kal sazna da ga je žena Emili (Džulijen Mur) varala i da želi razvod, njegov “savršen život” se brzo okreće naopačke.

Ta luda ljubav sledeće nedelje u bioskopima



Još gore, u današnjem svetu neženja, Kal, koji godinama nije izlazio sa devojkama, je sinonim za smotanka.  Sada nesrećnog Kala, koji provodi noći sam u baru, uzima u zaštitu zgodni zavodnik od tridesetak godina Džejkob Palmer (Rajan Gosling). Želeći da mu pomogne da preboli ženu i počne novi život, Džejkob otvara Kalu oči za brojne mogućnosti koje su pred njim: koketne žene, muška pića i stil odevanja koji se ne može naći na bazarima.

Kal i Emili nisu jedini koji traže ljubav na pogrešnim mestima. Kalov 13-godišnji sin Robi je lud za  svojom 17-godišnjom bebisiterkom, Džesikom, koja je tajno zaljubljena u Kala. Međutim, uprkos Kalovom preobražaju i brojnim osvajanjima, jedina stvar koja ne može da se promeni je njegovo srce, koje ga izgleda vodi tamo odakle je i počeo.

 Romantična komedija “Ta luda ljubav” u naše bioskope dolazi 22. septembra.
Film će premijerno biti prikazan u sredu, 21. septembra u 20 časova u GrebGreb Bioskopu na Adi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>