Region

Svet

Sindi otputovala kod Teodosića u Litvaniju?!

Košarkaški reprezentativac Miloš Teodosić je imao burnu prošlu nedelju, jer ga je osim napornih treninga i utakmica koje ima na evropskom prvenstvu navodno zadesila i situacija da mu se devojka Maja Ognjenović pojavi u Litvaniji baš u trenutku kada mu je društvo pravila sveže razvedena manekenka Ivana Stamenković Sindi.

Sindi otputovala kod Teodosića u Litvaniju?!



Naime, kako izvor blizak sportisti tvrdi, bivša modelsica je spakovala kofere i krenula kod svog nezvaničnog dragog. I sve bi bilo idealno, da za ovu informaciju nije saznala Teodosićeva zvanična devojka, koja je, čim je čula vesti, krenula za Litvaniju kako bi rastavila budućeg supruga od pevačice.

"Miloš se nalazi u Litvaniji na evropskom prvenstvu. Tamo je već više od dve nedelje. Kako se priča, s obzirom na to da je mnogo nedostajao Sindi, ona je navodno rešila da ga iznenadi i ode kod njega kako bi nekoliko dana proveli zajedno. Spakovala je svoje krpice i otputovala. Sve je bilo dobro, dok za ovo nije saznala Maja. Iako je morala da trenira, odlučila je da neće lako odustati od svog dečka i prepustiti ga tek tako tamo nekoj razvedenoj manekenki. Prošle nedelje se i ona pojavila tamo kako bi ih rastavila" priča izvor i dodaje da je razvedena manekenka čim je čula da Ognjenovićeva stiže, pokupila stvari i vratila se za Beograd.

"Neko je javio Teu da mu stiže lepša polovina i kada je Ivana to čula, odmah je spakovala stvari i uputila se za Beograd, tako da nisu baš mogli da uživaju kao što bi se očekivalo. Stamenkovićeva se skoro razvela, Teodosić ima dugu vezu i oboje veoma vode računa šta rade" rekao je za izvor koji je upućen u celu priču.

Izvor dodaje da su tvrdnje o navodnoj vezi Teodosića i modelsice Sindi čista glupost. U želji da proverimo navode ove priče, pozvali smo aktere, ali se od njih oglasila samo odbojkašica, koja nije demantovala naša saznanja. "Bez komentara" napisala nam je Maja Ognjenović u poruci, dok njen voljeni Miloš Teodosić nije odgovorio, kao ni Ivana Stamenković.

Popularni košarkaš Miloš Teodosić i odbojkašica Maja Ognjenović su skoro tri godine u vezi. Početkom ove godine počeli su i da žive zajedno u Grčkoj, gde već četiri godine naš košarkaš uspešno brani boje Olimpijakosa u Atini. Kako su nedavno izjavili, oboje bi voleli da krunišu svoju ljubav, a da na Majinom dresu od sledeće godine piše „Teodosić“.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>