Region

Svet

Jelena Karleuša: Očekujte burnu jesen

Pevačica Jelena Karleuša održaće koncert 10. septembra u Parizu, a posle nastupa pridružiće se svom suprugu Dušku Tošiću u Španiji, gde će fudbaler naredne četiri godine igrati za klub "Betis".

Jelena Karleuša: Očekujte burnu jesen



Iako su mnogi pomislili da će Jelena odustati od svog političkog anganžmana zbog preseljenja prevarili su se. Naime, pevačica je nikad spremnije da se posveti politici i izbori za pravakoja zastupa.

"Na koncertu u Parizu želim da pokažem da umetnici koji dolaze iz Srbije mogu da se pohvale svetskom muzičkom i scenskom produkcijom. Zatim odoh u Španiju gde ću ostati dok ne izaberem kuću u kojoj ćemo narednih godina živeti porodično. Pošto imam odrešene ruke da biram, izabraću dom sa velikim dvorištem i bazenom, kako bi Atina i Nika uživale. Pomagaće mi tri dadilje, kao i do sada, a ja ću žonglirati između porodičnih obaveza i karijere. Nisam mogla da poželim lepšu zemlju za život i odgajanje dece" -izjavila je pevačica i dodaje da neće da odustane od politike iako će živeti na relaciji Španija - Srbija.

"Politici nikad nisam bila bliža, a ni putovanja me neće udaljiti od nje. Moj posao je i do sada bio da stalno putujem, da nedeljno promenim i po dve-tri države. Prema tome, uz dobru organizaciju, moj posao i moje političke aktivnosti neće stagnirati. Naprotiv - očekujte burnu jesen! Ne plašim se da govorim istinu, svidelo se to nekome ili ne. Ne svađam se, nemam dugačak jezik, ja sam samo vatreni borac za prava obespravljenih ljudi. Vešt sam govornik kada nasuprot mene stoji neko ko svojim stavovima čini loše mom narodu" - zaključila je Jelena.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>