Region

Svet

Nika i Atina proslavile rodjendan bez tate

Za razliku od prethodnih godina, kada su zajedno proslavljali rođendane svojih ćerki Atine i Nike, ovog 7. septembra Jelenu Karleušu i Duška Tošića razdvojile su poslovne obaveze poznatog fudbalera!

Nika i Atina proslavile rodjendan bez tate



Već u ranim popodnevnim satima, pop diva je spakovala svog supruga i ispratila ga na Aerodrom „Nikola Tesla“, gde se ukrcao u avion koji je leteo u Barselonu, a odatle u Sevilju, gde će igrati za Betis. Iako bi većina žena zamerila svojim jačim polovinama što propuštaju rođendane svojih naslednika, Karleuša je puna razumevanja kada je reč o obavezama njenog dragog.

"Iako mu je bilo žao što mora da propusti najznačajniji datum u našim životima, Duško je veliki profesionalac i svestan je da poslovne obaveze nisu mogle da se odlože. Ujutru je Atini i Niki čestitao rođendan i izljubio ih, a sa puta će se vratiti sa torbama punim poklona za svoje mezimice" - izjavila je Jelena Karleuša.

Poljubivši svoje dame, Duško se vratio u zgradu aerodroma, a Jelena je s Atinom otišla kući. Tamo se Jeleni i njenim ćerkama pridružila baka Divna, a potom su se uputile na jedan poznati zemunski splav, gde je upriličeno rođendansko slavlje.

Atinin treći i Nikin drugi rođendan proslavljeni su u krugu najbližih, te je pored bake Divne, mnogo poklona donela i Jelenina tetka Danijela. Atina i Nika, koje su rođendan proslavile u znaku balerina, kako su i bile obučene, pored poklona, oduševile su se i tortama u zelenoj i roze boji sa cvetovima, sa kojih su odmah poskidale slatke ukrase. Kako im tata ne bi previše nedostajao, Jelena se trudila da neprestano budu vesele, te su sve vreme pevale rođendansku pesmicu „Divan dan“.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>