Region

Svet

Indi i Edita se pobile zbog dečka

Pevačice Indi i Edita Aradinović fizički su se obračunale u petak uveče , a razlog njihovog obračuna bio je  izvesni Veljko sa Karaburme, bivši dečko starije, a sadašnji mlađe sestre, koji je i prisustvovao sestrinskoj tuči.

Indi i Edita se pobile zbog dečka



"Do incidenta je došlo u stanu na Karaburmi kada su se sestre posvađale, a zatim i potukle zbog bivšeg Indinog dečka, koji je sada u vezi sa njenom mlađom sestrom Editom. Reč je o izvesnom Veljku sa Karaburme, koji je i prisustvovao tuči poznatih sestara. Edita je u tom okršaju bila agresivnija, pa je Indi zadobila brojne udarce po licu i telu. Budući da se vrištanje čulo na ulici, okupile su se i komšije, a neko je pozvao policiju" - rekao je izvor iz policije i dodao da je interventna patrola došla ubrzo kako bi razdvojila sestre:

"Interventna policija stigla je veoma brzo, razdvojila sestre i napisala im obimne prekršajne prijave. Tom prilikom je Indira Aradinović bila sva crvena u licu od šamara koje joj je sestra zadala. Iako je stan u kom je došlo do tuče naveden kao zvanično mesto boravka pevačice Indi Aradinović, ona tu zapravo ne živi, pa će joj poziv za sud stići na drugu adresu" - dodaje dobro obavešteni izvor.

O incidentu i batinama koje je dobila od sedam godina mlađe sestre Indira Aradinović nije želela mnogo da govori.

"Nemam komentar! Nisam u Beogradu. Neću ni da potvrdim, ni da demantujem, jednostavno - neću da pričam o tome" - nervozno je odgovorila Indi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>