Region

Svet

Vesna Zmijanac se udaje na jesen

Ljubav u kojoj već godinu dana uživaju Vesna Zmijanac i njen izabranik Željko Rstić biće krunisana brakom do kraja godine, ekskluzivno je za naš list otkrio ovaj građevinski preduzimač! Takođe, par objašnjava da ih priče Željkove bivše supruge Marine ne dotiču.

Vesna Zmijanac se udaje na jesen



"Znam da mnoge boli što Vesna i ja uživamo. Eto, prvo smo zajedno sa mojom decom iz prvog braka bili u Crnoj Gori na letovanju, sada smo kod Vesnine ćerke Nikolije u Atini. Srećni smo, a ove lepe trenutke želimo uskoro da krunišemo brakom" - rekao nam je ushićeno na početku razgovora Rstić, koji zajedno sa popularnom Zmiki objašnjava motive bivše supruge da ga ogovara po novinama.

" To je logičan potez ostavljene žene. Samo mi ipak nije jasno šta joj to treba. Pa niko od familije ne želi da priča sa isfrustriranom ženom. Mene je zvala 1.000 puta jer nema s kim da komunicira. Izmislila je i priču da je Željko sa mnom zarad popularnosti. Tako je isto rekla da su se njih dvoje fiktivno razveli da bi se on oženio ženom iz Francuske zbog papira, a ta žena izgleda kao pi*ka kosmička i sa njom je stupio u brak jer su bili zaljubljeni. Sad opet ne zna šta priča" - priča nam Vesna, koja se slaže sa Željkom da je Marina počela da se oglašava u medijima jer je ostala bez para.

"Taj odnos se zasnivao na tome da, ako išta treba deci, „Željko je tu“. Sad kad nismo zajedno, fale joj pare. Ona nema zanimanje, nigde ne radi. Pa, za 10 godina nije znala nijednom da opere kosu. Za to su bili zaduženi frizeri, koje sam joj obezbeđivao, podrazumeva se. Kad smo se razveli 2006. godine, deca su pripala meni. Pa nije imala gde da živi. Sve do pre godinu dana, iako nismo bili zajedno, živela je pod mojim krovom. I posle ja ne valjam. Niti sam sa tom ženom u kontaktu, niti imam nameru da budem. Ona ima neki psihički poremećaj, to je definitivno" - priča nam dragi Vesne Zmijanac.

"Htela je da bude u novinama, pa joj je ovo bila jedinstvena prilika. Pa i sad se smejem na njene navode da sam sa Vesnom jer mi treba reklama, kao i da nam neće dozvoliti da se uselimo u moj stan! Čuj, ona neće da mi dozvoli da sa svojom ženom uđem u nešto šta je moje. Pa i tvrdnja da je moja majka bila u šoku jer smo je navodno terali na silu da se slika sa nama u Crnoj Gori nema veze sa mozgom. Majka je uživala, opustila se s nama "- objašnjava Željko.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>