Region

Svet

Aki Rahimovski: Kod mladih nema prevara, ili im se pesma sviđa ili ne

Aki Rahimovski, pevač i frontmen grupe “Parni valjak” stigao je u Suboticu, jer će jedan od najpopularnijih muzičkih bendova sa prostora bivše Jugoslavije sutra održati koncert na Stadionu malih sportova. Nastup legendarnog “Valjka” organizovan je u okviru programa stote “Dužijance” i poslednji je na povratničkoj turneji koja je počela pre dve godine u Zagrebu.

Aki Rahimovski: Kod mladih nema prevara, ili im se pesma sviđa ili ne



"Puno toga me veže za Suboticu. Poslednji put smo svirali ovde pre 22 godine. Ostajem posle koncerta još nekoliko dana, do četvrtka najverovatnije, jer se dugo nisam video sa prijateljima. Publika i mi smo zadovoljni turnejom, jer smo uspeli iz svakog perioda 36 godina rada uzeti po par pesama. Svuda gde smo bili karte su bile rasprodate i bilo je veselo. Vodimo računa da imamo visok nivo slike i zvuka i produkcija koja je bila u Beogradu, Novom Sadu i Zagrebu dolazi i u Suboticu" - kaže Aki Rahimovski.

Poznati pevač veruje da će koncert u Subotici biti održan po scenariju da “posle prve pesme neće morati da peva, nego samo diriguje”. Aki Rahimovski najavio je završetak novog albuma, sa kojeg su četiri singla već našla put do radio stanica i interneta, a nakon koncerta u Subotici muzičari odlaze na odmor.

Izvor; Blic

"Kod mladih nema prevara, ili im se pesma sviđa ili ne. Na našu sreću klinci znaju sve naše pesme. “Parni valjak” je uvek radio pesme, jer kad imaš pesmu, imaš sve. Nismo se vezivali za trendove. Zajedno biramo pesme, razgovaramo, razmišljamo i dok svi nismo zadovoljni pesmom ona ne ide. Na naše svirke dolazi i po tri generacije" - kaže Aki.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>