Region

Svet

Maldivi: Novi Sad pobednik drugog ciklusa

Bilo je gusto u finalu, ali su takmičari iz Novog Sada ipak pobedili u drugom ciklusu rijalitija „Maldivi, više od igre” na Hepi televiziji. Iza njih ostali su predstavnici Bora i Kosovske Mitrovice, dok se najlošije pokazala ekipa Čačka.

Maldivi: Novi Sad pobednik drugog ciklusa



"Plavo je zakon, pobedili smo! Plava je boja i srpske reprezentacije, plavi uvek pobeđuju!" - rekla je Anamarija Brdar, Novosađanka. U serijal su ušle i četiri nove ekipe: Beograd – Stari grad, Leskovac, Užice i Zrenjanin. Velika žurka poslednje večeri u egzoticnom ambijentu serijala „Maldivi, više od igre” izvukla je iz takmičara najtananije emocije, pa su mnogi plakali što se rastaju, drugi su se radovali susretu sa najmilijima, koje nisu videli pune dve nedelje.

Voditeljka Bojana Ristivojević radovala se sa pobednicima, a tešila one koji nisu dobili mogućnost da osvoje deset hiljada evra u nastavku takmičenja. Naime, posle četiri ciklusa serijala, u kojem će od 16 gradova biti izabran grad pobednik, čija će šestočlana ekipa automatski biti plasirana u finale sa još šest VIP takmičara i 12 kandidata koje će odabrati gledaoci, održaće se takmičanje pod nazivom „Može biti samo jedan”! Onaj ko pobedi dobija 50.000 evra.

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

maldivi

Povezane vesti:


>