Region

Svet

Jovanovski pogrešila avion i otputovala u drugi Karlsbad

Srpska teniserka Bojana Jovanovski doživela je pravu "zonu sumraka" tokom putovanja na turnir u Karlsbad, budući da je ušla u pogrešan avion i  našla se u istoimeniom gradu, ali 1.500 kilometara daljem - u Novom Meksiku.

Jovanovski pogrešila avion i otputovala u drugi Karlsbad


Jovanovski je tako potrošila dva dana u putovanju, a u Karlsbad u Kaliforniji je stigla samo 20 minuta pre početka meča sa Italijankom Robertom Vinči -  koji je na kraju izgubila sa 2:1.

"Kada sam stigla u Karlsbad pozvala sam organzatore turnira i oni su mi rekli da me čekaju na aerodromu.Odgovorila sam im da sam ja jedina osoba na aerodromu", ispričala je Jovanovski koja je iz Vašingtona, gde je izgubila u prvom kolu, avionom otputovala za Dalas, pa zatim u Albukerk, i na kraju, greškom, u malo pustinjsko mesto Karlsbad.

"Organizatori su tada shvatili da je došlo do zabune i pitali su me - Da li si ti u Karlsbadu u Novom Mekisku, ili u Kaliforniji"? ispričala je Jovanovski koja je prespavala to veče u Novom Meksiku, a zatim je prvim jutranjim letom otputovala za Kaliforniju.

Izvor: Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>