Svet

Region

Koje su to zvezde bile device do braka? (Foto)

Iako zvuči pomalo neverovatno, neke svetski poznate pevačice, televizijske i filmske  zvezde, bez obzira na lepotu, privlačnost i redove obožavaoca koje imaju, uspele su da sačuvaju svoju nevinost za prvu bračnu noć.

Koje su to zvezde bile device do braka? (Foto)



Jessica Simpson
- U 12. godini života Jessici Simpson otac je poklonio "prsten čistoće", kojim se još kao devojčica zavetovala da će čari seksa osetiti tek kad pronađe muža. Zavet je, navodno, i ispunila, sačuvavši svoju nevinost do 22. godine, kada se udala za bivšeg supruga Nicka Lacheya.



Lisa Kudrow
- ili Fibi kako je većina poznaje iz serije "Prijatelji"  kao mala je odlučila da kaže "ne"seksu sve dok ne kaže "da" muškarcu svog života. To je i učinila u svojoj 32. godini, kad se udala za Michaela Steina.



Adriana Lima
- Brazilska manekenka i lepotica uspela je da svoju nevinost sačuva od Lennyja Kravitza i bejzbol igrača Dereka Jetera i pokloni je košarkašu Marku Jariću.




Hillary Duff - Mlada glumica i pevačica 2006. godine izjavila je u časopisu "Elle" kako je još uvek devica, dodavši kako joj je drago što je i dalje nevina. "Razmišljam ja o seksu, posebno zato što su ga svi moji prijatelji i poznanici praktikovali. Ipak, kad oni pričaju o tome, ne čini mi se preterano posebnim, kakvim ga zamišljam". Danas je u srećnom braku sa hokejašem Mikea Comrieja.



Heidi Montag - Pre tri godine suprug američke estradne zvezde Heidi Montag, Spencer Pratt, rekao je da su pre braka strasti u krevetu gasili jastukom koji je poput tampon zone odvajao dva napaljena sveta, a sve kako bi Heidi u brak ušla netaknuta. Navodno su uspeli u tome.


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>