Region

Svet

Marijana Čvrljak: Znam da me Nemeš i dalje voli (Video)

Iako je bilo najavljeno da će se Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš pomiriti u emisiji "Sve za ljubav", do toga ipak nije došlo. Možda u nekoj narednoj emisiji, barem je tako voditeljka Katarina Šišmanović najavila.

Marijana Čvrljak: Znam da me Nemeš i dalje voli (Video)



Marijana se pojavila sama u emisiji gde je pričala o svojoj ljubavi prema Nemešu, kako je sve počelo, šta oseća prema njemu posle svega i šta bi uradila kada bi ga videla.

"Sad kad bih ga videla, mislim da bih se onesvestila. Šta bi mu rekla? Da ga volim! Imam njegov broj, al ne znam da li je pravi, mislim često na njega, ali se ne usuđujem da ga zovem. Bila bi spremna na sve da ga vratim. Ne verujem da je kraj, čekam ga, i boriću se za njega. Ako je kraj, želim to da čujem od njega. Mislim da je povređen, ali da i dalje ima emociju prema meni" rekla je Marijana i dodala da nije imala priliku da se  vidi sa njim i da mu objasni svoje glupe reči koje je izgovorila u afektu tokom svađe sa  Bojanom.

"Pitao me je da li ima nečeg što treba da mu kažem da se ne iznenadi kad bude izašao iz kuće, rekla sam mu da nema. I zaista sam to mislila, jer se tih reči nisam sećala. Povredilo ga je to što sam rekla da je produkcija bila planirala da imam vezu s njim, a ja sam pričala u afektu, u spoznaji da me se otac možda odrekao, da ne znam šta mi je s detetom...htela sam da izađem iz kuće..".

"Mogu da zamislim kako se osećao kada je sve to čuo. Negativne stvari oko njega, još kad je sve to video, nije mogao da izdrži... Niko mi se nije dopao, to što sam tražila poljubac od Lestera, Nikole, sve je to bilo zezanje, ma koliko da sam pijana ne bi imala ništa s njima, jer me niko od njih nije privlačio na taj način", ispričala je pobednica rijalitija i na kraju poručila Nemeševim roditeljima koji su protiv njihove veze:

"Volela bi da me razumeju, da mi pruže priliku, da mi ne sude tako surovo. Samo tražim da me upoznaju i shvate koliko ga volim. Bezveze je da važe između mene i porodice, ima pravo na oba..."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>