Region

Svet

Nataša Bekvalac: Izdaću potvrdu da su sve laži o meni suva istina

Pevačica Nataša Bekvalac oglasila se saopštenjem za medije povodom teksta koji je izašao u dnevnom listu "Alo" u kome ona navodno i dalje šalje SMS poruke najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću, što je i on svojim prijateljima u Švedskoj potvrdio.

Nataša Bekvalac: Izdaću potvrdu da su sve laži o meni suva istina



"Poštovani, već nekoliko godina me redom i nemilice tranžirate u vašim cenjenim novinama.Prešla sam preko najgnusnijih uvreda, intriga i podmetanja,iako mi je život već poprilično uništen, a kako nema nikoga da me zaštiti,prinuđena sam da nešto učinim sama. Drago bi mi bilo da Srbija zaista nema većih problema,prvo od moje porodične tragedije, a potom i od bračnog brodoloma. Godinama unazad,sve što se meni događalo, moji privatni neuspesi i padovi, pobudivali su daleko veću pažnju od uspeha mnogo većih i važnijih ljudi od mene. Volela bih da mogu da budem kriva za sve šta se ovde dogada. Ali,priznaćete da je čak i za mene to suviše zahtevan scenario..."


Novak Djoković: Nataša mi šalje poruke
"Mnogo nam je bilo da nekoliko dana hvalimo svetskog šampiona Novaka Ðokovića zbog pobede u Vimbldonu,pa nam se učinilo kako bi i njega bilo zgodno gurnuti u blato, gde smo već odavno smešteni moje dete, moj bivši suprug i ja.
Malo je reći da nije istina sve ovo što je napisano o meni ali ja nemam snage da vam to u nedogled dokazujem. Želela bih da moja privatna Golgota nikada ne postane vaša profesionalna sramota."

"Ako je potrebno izdaću potvrdu da su sve laži o meni suva istina. Ali,pre toga moram da se izvinim i mom bivšem suprugu i mojim prijateljima Novaku Ðokoviću i njegovoj porodici, koji zbog mene, unapred osuđene, ni krivi ni dužni, trpe torturu. Ako ikada vi poželite meni da se izvinite ,volela bih da za to ne bude kasno. Umorna od svega što ne mogu da promenim i pomirena sa tim što ste me stavili na stub srama ... molim vas da mi dozvolite da bar na njemu budem sama.
Sasvim sama..."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>