Region

Svet

Boki 13: Zvezde Granda su najveći seljaci

Posle dosta vremena ćutanja, makedonski voditelj Boki 13 rešio je da progovori o otkazivanju koncerta u Areni, prozivkama Ivana Ivanovića, šta misli o Zvezdama Granda i zašto mu Ceca nije gostovala u emisiji.

Boki 13: Zvezde Granda su najveći seljaci



"Ja sam čak bio kod Cece da se dogovorimo o emisiji u kojoj je trebalo da bude gost, ali ona na kraju nije došla. Žao mi je jer bih imao svašta da je pitam. Ne bih bio glup, retardiran i nepismen kao kolega I. I. da kada mi dođe gost, da se samo nekontrolisano smejem." - rekao je Boki koji je prokomentarisao i gledanost emisije Ivana Ivanovića.

"Ivanović ne zna da postavi pitanje i on je neko ko se ne informiše pre emisije. On nema dar od boga za ovaj posao. To što se njemu posreći da ponekad ima dobar rejting, meni je drago. Zamisli kada bi svi taksisti debeli, mali i nikakvi krenuli da rade javni posao?! Možda je on nekome privlačan, ali ta osoba ima rak na ukus sigurno. On u toaletu razmišlja o meni, kada masturbira razmišlja o meni, kada vodi ljubav sa jadnom suprugom, misli na mene." - rekao je kontroverzni voditelj, a na pitanje koja mu se Zvezda Granda najviše dopada, Boki je odgovorio:

"Zvezde „Granda“ su najveći seljaci! Ova nova deca tek počinju da rade, pa mi je neprijatno da izdvajam. Ali, evo, na primer, Jelena Kostov.Onaj Dragi Domić mi je simpatičan jer je skroman i dobar, a i volim Goce Božinovske ćerku." - izjavio je Boki i objasnio zašto je došlo do otkazivanja koncerta u Areni.

"Nismo imali para. City rekords  i ja nismo obezbedili finansije, pa sam i ja počeo u medijima da pričam kako je to do tehničkih razloga, a to nema veze sa vezom. Evo, tebi ekskluzivno otkrivam da je „Arena“ zakazana i plaćena za 13. oktobar. Pola ljudi će doći zato što me mrzi, a pola jer me voli. Na početku će svi da viču: „Mrš, pederu“, a na kraju će svi da aplaudiraju. E, to je moja moć!"






 

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Boki 13

Povezane vesti:


>