Lifestyle

Zanimljivosti

Vesti

estrada najnovije vesti - strana 10

Srpska estrada podeljena zbog gej parade

Srpska estrada podeljena zbog gej parade

Održavanje Parade ponosa 10. oktobra u Beogradu postalo je tema kojom se pokušavaju zaseniti brojni društveni problemi i silna poskupljenja koja se najavljuju pred zimu. Gej aktivisti na televiziji i po novinama uveliko propagiraju ovaj događaj, a nas je interesovalo šta o tome misle srpski džetseteri.

Ivan Ivanović: Jadni su mi oni koji ih podržavaju

"Ja sam poznat po tome da ne podržavam gej parade i da sam vrlo ekstreman u tome. Nemam ništa protiv onih koji su drugačije seksualne orijentacije, ali imam protiv njihovog javnog eksponiranja seksualne orijentacije. Još su mi jadniji ljudi s naše javne scene koji ih podržavaju putem medija... Od njih mi je muka. Ja bih radije taj 10. oktobar proveo s Palmom, bez struje i vode, nego s gejevima"!

Pročitaj više

Domaća estrada: Merlin je dobrodošao u Beograd

Domaća estrada: Merlin je dobrodošao u Beograd

Srpska estrada oduševljena vešću da će bosanski pevač nastupiti u Beogradu . Domaći pevači su složni u oceni da bi najpopularniji bosanski muzičar trebalo da nastupi u srpskoj prestonici. Bez obzira na to što je godinama pričao kako nikad neće kročiti na srpsko tle, Dino je u ekskluzivnom intervjuu otkrio kako se predomislio i najavio da za proleće priprema spektakl u Beogradu.

Pročitaj više

Estrada i "Photoshop" - podmlađeni cirkus

Estrada i

Izgleda da je došao kraj retuširanim fotkama i prekomernoj upotrebi "Photoshopa". Kako se u svetu poznate manekenke i glumice sve češće slikaju sa vrlo malo šminke ili bez nje polako, ali sigurno i ovaj nemogući trend za naše zvezde osvanuće i na ovim prostorima. Dok se neke pevčice užasavaju ovog talasa i nije im dobro od same pomisli na prirodan "look", druge se pozitivno oglašavaju.

Pročitaj više

>