Devica mesečni
Devica

DEVICA

23.8. - 22.9.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vaš svakodnevni život i rutine su se dramaticno promenile u poslednje vreme, uz vrlo malo vremena i prostora za prilagodavanje. Ipak, postoje važne promene koje se dešavaju ovog meseca, nudec´i vam priliku da usporite i rekonstruišete svoj život tako da on podržava i odražava vas i vaše ciljeve. Ovog meseca putujete, bilo to metaforicki ili doslovno, i tražite svest i poniznost. 4. maja, Sunce se nalazi sa vašim vladarom Merkurom, obasjavajuc´i svetlom vaš put. Tri dana kasnije, pun mesec u Škorpiji se poravnava u vašem sektoru komunikacije, donosec´i vam razne razgovore, informacije i izbore koji vam mogu promeniti život. Ovo je trenutak istine, pre svega, da budete iskreni prema sebi. Pratite svoje dugorocne ciljeve i mocicete donositi mudre odluke. Desetog, Saturn postaje retrogradan u Vodoliji, nudec´i vam priliku da rekonstruišete svoj život, rutine i navike, tako da možete da izgradite život koji podržava vas, onoliko koliko ujedno i služi vec´oj svrsi. Merkur ulazi u Blizance 11. Maja, Mars ulazi u Ribe, a Venera se sutradan retrogradno okrec´e u Blizancima, zagrevajuc´i odnose i donosec´i vam razvoj i nove prilike u karijeri. Šta za vas predstavlja uspeh? Ovo je faza preispitivanja licnih i profesionalnih ciljeva i ambicija, dok istražujete razne moguc´nosti koje se javljaju. Tada cete se moci uskladiti s partnerima koji sa vama dele zajednicku viziju, umesto da pokušavate da ispunite nevidljiva ocekivanja sveta. Jupiter postaje retrogradan u Jarcu cetrnaestog, obeležavajuc´i period samootkrivanja, unutrašnjeg širenja vašeg srca i ponovnog uspostavljanja konekcije sa detetom u vama. Istražite svoju kreativnost, seksualnost i ljubav i otkrijte davno zakopane želje, koje više ne možete poreci ili zanemariti. Javlja se sve vec´a ispunjenost, ljubav i radost koju pronalazite u svakom trenutku. Što više možete živeti u sadašnjosti, to više možete otkriti kreativni potencijal u sebi i vašoj situaciji. Konacno, Sunce 20. Maja ulazi u Blizance, a potom sledi mesec u Blizancima dva dana kasnije, što oznacava strastveni novi pocetak na profesionalnom planu. Odvojite vremena da se uskladite sa svojim ciljevima. Ne radi se o uspehu ili vama u ocima javnosti, vec´ o vašoj sposobnosti da budete autenticni i istinski odani sebi i svojim vrednostima. Ovo je šansa da redefinišete šta uspeh za vas prestavlja i da posegnete za njim, bez izvinjenja. Verujte u sebe! <h3>Povoljni dani:</h3> 4, 10, 12, 22 <h3>Dani izazova:</h3> 3, 10, 20, 22


Ovan 21.3.- 20.4.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet i vaš deo njega, dramaticno su se promenili u poslednje vreme. Ovog meseca, kada su tri planete pozicionirane retrogradno, život se ponovo menja, a ..

Pročitaj više

Bik 21.4.-21.5.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vi ste ovog meseca u svom element, dok Sunce prolazi kroz vaš znak. Ipak, uz tri planete koje su retrogradne, ukljucujuc´i vašu vladaricu Veneru, o ..

Pročitaj više

Blizanci 22.5.- 21.6.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Sunce je u Biku dok ulazite u Maj mesec . Ovo je doba godine kada se povlacite da se odmorite, napunite baterije i pomladite, pre nego što Sunce ude u v ..

Pročitaj više

Rak 22.6. - 22.7.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život vam se dramaticno razvija iz srži. Ovaj mesec donosi više promena, ali ovo je šansa za stabilizaciju, rekonstruisanje, integrisanje i ..

Pročitaj više

Lav 23.7.- 22.8.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Svet se promenio i ponovo se menja ovaj mjesec, ali ovo je vaš test da ostanete postojani u doba promena. Sa Suncem u tranziciji ka Biku tokom prve tri n ..

Pročitaj više

Devica 23.8. - 22.9.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Vaš svakodnevni život i rutine su se dramaticno promenile u poslednje vreme, uz vrlo malo vremena i prostora za prilagodavanje. Ipak, postoje ..

Pročitaj više

Vaga 23.9. - 22.10.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život se drasticno promenio za vas nedavno. Ovaj mesec dolazi uz više promena, ali ovo vam takode daje šansu da se stabilizujete, prilagodite ..

Pročitaj više

Škorpija 23.10.- 22.11.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Gradite novi život, na novim osnovama. Postoje veliki pomaci koji se odvijaju ovog meseca, obeležavajuc´i fazu unutrašnjeg strukturisanja, ..

Pročitaj više

Strelac 21.11.- 21.12.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život i vaše rutine su se iznenada i dramaticno promenile u poslednje vreme. Prilagodavate se svom novom životu dok ulazite u mesec Maj, a ..

Pročitaj više

Vodolija 20.1.- 19.2.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Nakon svih nedavnih previranja, Maj donosi šansu da se stabilizujete i da budete prizemljeni. Sunce je u Biku prve tri nedelje u mesecu, ..

Pročitaj više

Ribe 20.2.- 20.3.

Mesečni horoskop za maj 2020.


Život je dramaticno zaokrenuo nedavnu prošlost, a sada, kad udete u mesec Maj, Sunce je u Biku i osvetljava vaš komunikacijski sektor, donosec´i ..

Pročitaj više

>