Bik godišnji
Bik

BIK

21.4.-21.5.

Godišnji horoskop za 2022.


Ove godine možete mnogo toga nauciti ukoliko obratite pažnju, Bikovi. Vaša ljupka vladarica Venera, izvanredna boginja ljubavi i novca, svoju godinu zapocinje retrogradno i u partnerstvu sa vašim zemljanim kolegom - ozbiljnim i ambicioznim Jarcem.

Ova energija koja traži od vas da se okrenete ka unutra, odmah vas pocetkom godine šalje u potragu za više, a vi c´ete biti u potrazi za idealnom vezom i obilnim bankovnim racunom.

Naravno, kao strpljivi Bik, znate da je za ove stvari potrebno vreme, ali ako ne preduzmete prvi korak, nikada nec´ete stic´i tamo. Ali, ovo je aspekat tokom kojeg vam usredsredena priroda Jarca, cak i u retrogradnom stanju, daje ono što vam je potrebno da na kraju stignete do vrha te planine, 2022. godine.

Obratite veliku pažnju na teme koje se ponavljaju i ljude koji se ponovo pojavljuju u vašem životu, nakon što su neko vreme bili odsutni. Kada prošlost u ovom periodu zakuca na vrata, najbolje je saslušati šta ima da vam poruci. Vi slavite svoj solarni povratak izmedu sredine aprila i kraja maja, Bikovi, a proslava vašeg rodendana c´e ove godine biti velika!

Imate mnogo cemu da se radujete tokom svoje rodendanske sezone, ukljucujuc´i pomracenje Sunca 30. aprila, koje c´e doneti nalet energije i entuzijazma u vaš život. Ovo c´e doprineti osec´aju slavlja koji cete vec doživljavati i predstavlja pocetak zanimljivih novih stvari na vašem horizontu. Radujte se vecem samopouzdanju koje dolazi zajedno sa ovim solarnim aspektom, koje vam može pomoc´i da vaše ciljeve podignete na sledec´i nivo.

Zapamtite da Uran, planeta pobune i eksperimentisanja, nastavlja svoje putovanje kroz vaš stabilan znak tokom citave godine, što vas izaziva da budete manje “ukoceni” i otvorenijeg uma.

Ne prihvatate uvek iznenadne promene koje Uran obožava, i ne uživate u njima, tako da vam ovo partnerstvo definitivno nije omiljeno. Medutim, prolazak kroz neželjene promene u razlicitim oblastima vašeg života dovodi do toga da rastete, razvijate se i dostignete viši nivo svesti, što se inace drugacije verovatno ne bi dogodilo, a rast bilo koje vrste nikada nije loša stvar.


Bik 21.4.-21.5.

Godišnji horoskop za 2022.


Ove godine možete mnogo toga nauciti ukoliko obratite pažnju, Bikovi. Vaša ljupka vladarica Venera, izvanredna boginja ljubavi i novca, svoju godinu ..

Pročitaj više

Blizanci 22.5.- 21.6.

Godišnji horoskop za 2022.


Da li je vreme da se više usredsredite na detalje ove godine, Blizanci? Brzi Merkur, vaš vladar, utice na to kako komunicirate, razmišljate, ..

Pročitaj više

Rak 22.6. - 22.7.

Godišnji horoskop za 2022.


Ljudi vas verovatno cesto pitaju zašto ste toliko raspoloženi, zar ne? Pošto vama vlada brzi, emocionalni Mesec, vaša raspoloženja variraju ..

Pročitaj više

Lav 23.7.- 22.8.

Godišnji horoskop za 2022.


Obožavate kada su sve oci uprte u vas, Lavovi, i trebalo bi da nastavite da dobijate pažnju za kojom žudite tokom vec´eg dela predstojece godine. ..

Pročitaj više

Devica 23.8. - 22.9.

Godišnji horoskop za 2022.


Device, ovo je prava godina za vas da nadmašite ciljeve koje ste sebi postavili prošle godine. Pomocice vam da znate da vas Merkur, vaša maticna ..

Pročitaj više

Vaga 23.9. - 22.10.

Godišnji horoskop za 2022.


Vas predstavljaju dva tasa vage. Pa, hoc´e li vaš život biti uravnoteženiji ove godine? Kada 2022. godina pocne, vaša maticna planeta ..

Pročitaj više

Škorpija 23.10.- 22.11.

Godišnji horoskop za 2022.


Vecinu samopouzdanja po kojem ste poznati dobijate od svoje maticne planete, agresivnog, samouverenog Marsa, a kada on bude provodio vreme u avanturistickom vatrenom ..

Pročitaj više

Strelac 21.11.- 21.12.

Godišnji horoskop za 2022.


Kao vatreni znak, posedujete otvorenu, avanturisticku licnost na koju utice srec´ni, ekspanzivni Jupiter, vaš neverovatan vladar.

Pošto ce ..

Pročitaj više

Jarac 22.12.- 19.1.

Godišnji horoskop za 2022.


Vaša maticna planeta, Saturn, jedna je od najmoc´nijih spoljašnjih planeta, Jarcevi, a 2022. godina zapocinje njenim harmonicnim spojem sa ..

Pročitaj više

Vodolija 20.1.- 19.2.

Godišnji horoskop za 2022.


Nikada niste bili jedni od onih koji izbegavaju izazove, i to je dobra stvar, jer cete se, sa vašim buntovnim vladarom Uranom koji putuje sa konzervativnim ..

Pročitaj više

Ribe 20.2.- 20.3.

Godišnji horoskop za 2022.


Volite da gledate na život sa vedrije strane, a pošto vaša maticna planeta Neptun putuje u vašem idealistickom znaku tokom citave predstojece ..

Pročitaj više

>