Video

Severina feat. Jala Brat - Otrove

Severina je premijerno objavila spot za novu pesmu “Otrove“, drugi po redu singl s nadolazeceg albuma. Pesmu koja je, od strane Severininih saradnika, okarakterisana kao veliki klupski hit, koji može stati uz bok svetskoj produkciji, za Severinu je napisao kantautor Jala Brat.

Severina feat. Jala Brat - Otrove

Severina feat. Jala Brat - Otrove

Severina je premijerno objavila spot za novu pesmu “Otrove“, drugi po redu singl s nadolazeceg albuma. Pesmu koja je, od strane Severininih saradnika, okarakterisana kao veliki klupski hit, koji može stati uz bok svetskoj produkciji, za Severinu je ..

27. mart 2017
IN VIVO - Gledaj Mene - Premijera

IN VIVO - Gledaj Mene - Premijera

Momci iz popularnog benda IN VIVO mogu da se pohvale uspešnom godinom iza sebe, a cini se da ce im ova 2017. biti još bolja jer su juce objavili numeru “Gledaj mene“, koja pretenduje da postane još jedan hit. Brza i vrcava pesma, sa primesima ..

6. mart 2017
Severina - Kao - Premijera

Severina - Kao - Premijera

Najpopularnija pevacica regiona svoju je publiku tako na najlepši moguci nacin uvela u novi, 13. po redu, album koji se s nestrpljenjem ocekuje, a za koji je upravo “Kao“ prva snimljena pesma. Režiser video spota je Darko Drinovac, dok Miloš ..

1. februar 2017