Video
 • Heroj vatrogasac - Zanimljivosti

  Vatrogasci su oduvek spadali u heroje nacije, a to pokazuje i prica Marka Hajdena kome ce Novembar 2009. godine zauvek ostati u secanju. Kada je Mark sa svojim kolegama doao na lice mesta, odmah je pritekao u pomoc kako bi joj pomogao da se porodi.

 • Ispaljene - Trejleri

  Rec je o komediji koji se bavi odnosom cerke i majke. Nakon sto je Emili ostavio decko, ona se vraca kod majke koje posle nekog vremena odlucuju da zajedno odu na odmor u Juznu Ameriku. No, umesto odmora i uzivanja, njih dve bivaju otete.

 • Milan Stanković - Ego - Premijera

 • Biser Bojane - Trejleri

  U sreditu price filma Biser Bojane je orde Popovic (Slaven Dolo), mladi lekar iz Beograda, koji dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku orde veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlucuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. Odlazi u Crnu Goru gde upoznaje Lolu (Vanja Nenadic), mladu kajterku i cerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu.

 • Severina - Kao - Premijera

  Najpopularnija pevacica regiona svoju je publiku tako na najlepi moguci nacin uvela u novi, 13. po redu, album koji se s nestrpljenjem ocekuje, a za koji je upravo Kao prva snimljena pesma. Reiser video spota je Darko Drinovac, dok Milo Roganovic, uz muziku i tekst, potpisuje i aranman s Filipom Mileticem i Duanom Alagicem.

Biser Bojane - Trejleri

Biser Bojane - Trejleri

U sreditu price filma Biser Bojane je orde Popovic (Slaven Dolo), mladi lekar iz ..

6. februar 2017