Region

Svet

Marina Perazić vratila osamdesete (Foto)

Marina Perazić sinoć je u letnjem “Plastiku” oživela duh osamdesetih! Uprkos kiši i lošem vremenu, mnogo mlađih i starijih obožavalaca Marinine muzike došlo je da đuska, a seks simbol bivše Jugoslavije izašla je na binu tačno u pola dva posle ponoći.

Marina Perazić vratila osamdesete (Foto)





“Dobrodošli na jednu retrospektivu predivnih osamdesetih, nadam se da se neću srušiti pokazujući svoje akrobatske sposobnosti, jer je bina veoma uska,“ rekla je Marina kroz smeh, a zatim zapevala jedan od svojih najvećih hitova “Program tvog kompjutera”. Na opšte iznenađenje svih, vidno smršala, Marina je izgledala sjajno i puna energije. Izgleda da časovi zumbe koje pevačica drži u Novom Sadu zaista imaju efekta na njen seksipil, koji se sinoć itekako osetio! Odmah je počela da se uvija, igra, a nakon dve pesme sišla je sa bine i zaplesala sa publikom.



“Ovo će biti malo drugačije veče, sada ću da siđem malo dole među vas, da zajedno osetimo tu energiju iz osamdesetih i da se dooobro isplešemo,” najavila je Marina, a zatim đuskala sa svima koji su joj se našli na putu do VIP separea gde su uživali njeni prijatelji Boško Jakovljević i Nenad Radujević. Usledila je pesma “Soba 23”, a oduševljeni Boško odmah je Marinu uhvatio oko struka.

“Pesmu ‘Soba 23’ posvećujem muškarcu koji može da me isprati u životu,” rekla je Marina, a zatim nastavila svoj pohod kroz “Plastik”. Žurka je potrajala, blicevi su sevali, Marina spremno pozirala, a publika joj je velikim aplauzom zahvalila na dvosatnom povratku u nezaboravne osamdesete!




Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>