Goca Tržan i Ivan Marinković: Na naš brak je stavljena tačka

Goca Tržan i njen još uvek zakoniti suprug Ivan Marinković u intervjuu za magazin Stori kažu da je na njihov brak zauvek stavljena tačka. Marinković otkriva da je pevačica ta koja nije htela da spasi ljubav, dok Tržanka tvrdi da su oboje krivi za kraj.

Goca Tržan i Ivan Marinković: Na naš brak je stavljena tačkaGoca:

"Baš kao ni Ivan, ni ja nisam želela da dođe do ove situacije. Zna se da je za tango potrebno dvoje, pa i razvodu doprinose dvoje ljudi."

"Nije mi teško da priznam da sam kriva, ali svakako nisam jedina kriva, baš kao što nisam varala Ivana. Sad nije važno ko je koga ostavio, jer to neće promeniti stvar."

"Nemam nameru da sedim skrštenih ruku dok me pojedinci predstavljaju kao preljubnicu, jer ja to nisam. Da sam želela da varam, sigurno bih odavno izašla iz braka."

Ivan:

"Sve bih dao da spasim porodicu i u najtežim trenucima, ali neko drugi nije takav. U ovom slučaju moram da kažem da Goca iz sebi znanih razloga nije bila spremna da nešto popravi."

"Primetio sam da dete već uviđa neke razlike u načinu života. Ja sam taj koji odlazi, ja sam taj koji je ostavljen i sada u svakom slučaju postoji mogućnost da dete pomisli da sam ja napustio nju i Gocu."

"Ne znam nijednog muškarca koji se nije opijao posle razvoda sa ženom. Glupe su priče o tome da mi je Goca zatvarala vrata, da sam plakao ispred stana i slično."

Izvor: Stori

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Rada Manojlović novi singl posvetila Milanu Stankoviću?

Rada Manojlović novi singl posvetila Milanu Stankoviću?

Nakon što je Milan Stanković pre više o dmesec dana objavi pesmu "Faktor rizika", za koju svi spekulišu da je posvećena njegovoj bivšoj devojci Radi Manojlović, mlada pevačica odlučila je da učini isto i novi sningl navodno upravo posveti pevaču.

Tekstualna vest3. septembar 2015

Region

Svet