Region

Svet

Anja Rubik i Saša Knežević doputovali u Beograd

Anja Rubik i Saša Knežević, jedan od najpopularnijih manekenskih parova stigli su juče u Beograd povodom svadbenog veselja koje priređuje jedan njihov prijatelj u Leskovcu.

Anja Rubik i Saša Knežević doputovali u Beograd



Par smo zatekli ispred jednog hotela u prestonici, gde su odseli, a oni su uprkos velikoj popularnosti, naročito u Americi sasvim običan i opušten par. "Moj drugar pravi svadbu u Leskovcu i zbog toga smo došli ovde. Došli smo na pravu srpsku svadbu", objašnjava Saša dok grli svoju dragu, jednu od Viktorijinih anđela.

"Ah da, biće to ogromna svadba... trista zvanica. Baš sam uzbuđena! Ovde sam bila samo jednom prošle godine i mogu vam reći da mi se ovde najviše dopadaju muškarci", dobacila je manekenka.

Onda je Saša otkrio kako su se proveli prošli put u Beogradu: "Stalno smo izlazili. Obožavala je da đuska uz našu muziku, igrala je na stolu", kaže Saša. "Da, ja obožavam Bregovića i Čolu... to stalno slušamo kod kuće", potvrdila je Anja.

Inače, ovaj poznati par je nedavno uradio editorijal za magazin "Vogue", na čijoj se naslovnici takođe našao, a svoju ljubav planiraju da krunišu brakom tokom ovog leta.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>