Ostalo

Sme�no

Parking servis deli besplatne Bebi parking karte

JKP „Parking servis“, na konferenciji održanoj u „Sava Centru“, predstavio je svoju novu društveno-odgovornu akciju pod nazivom „Bebi parking karte“.

Parking servis deli besplatne Bebi parking karte



Svim roditeljima u Beogradu koji su počev od 1. Juna 2011. godine dobili novog člana porodice JKP „Parking servis“ poklanja 30 besplatnih Bebi parking karata, koje pružaju mogućnost 30 sati besplatnog parkiranja u svim parking zonama u Beogradu.
Bebi parking karte mogu se preuzeti u Ulici Starine Novaka 22, radnim danima od 7 do 21 i subotom od 7 do 14 časova. Potrebno je dati na uvid ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu i Izvod iz matične knjige rođenih za bebu.

Bebi parking karte obeležene su serijskim brojem za registarsku oznaku vozila i evidentirane su u sistemu kontrole parkiranja, tako da je bilo kakva zloupotreba ovih karata nemoguća.

Bebi parking karta

Na konferenciji za medije Boban Kovačević, generalni direktor JKP „Parking servis“, čestitao je svim roditeljima rođenje deteta i dodao da se nada da će im Bebi parking karte pomoći prilikom obavljanja novih obaveza koje imaju kao roditelji.

Foto: Branka Bajić
Novinar: Sokol Paralangaj

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>