Region

Svet

Goran OK bend: Uživam na brodu i potpuno sam van realnog sveta (Intervju)

U eksluzivnom intervjuu za portal Svet Plus, frontmen grupe Ok bend Goran Gluhaković otkrio nam je kako i sa kim provodi vrele letnje dane, gde planira da otputuje na odmor, zašto ne koristi Facebook, kao i kada će publiku obradovati novim album.

Goran OK bend: Uživam na brodu i potpuno sam van realnog sveta (Intervju)



Gorana smo prekinuli u uživanju na brodu, gde je zajedno u društvu svog brata Vlade i supruge potražio spas na reci od vrelog beogradskog dana.

Goran Ok bend: "Ovo letnje vreme koristimo maksimalno, po ceo dan provodimo na reci i do uveče ne ulazimo u kuću i potpuno se nalazim van realnog sveta. Trenutno sam sam sa bratom i suprugom na brodu, ali inače su uvek sa nama momci iz benda, kao i moje i bratove ćerkice".

Goran nam je otkrio i kakve su reakcije publike na njihov poslednji singl "Moja jedina", kao i da planiraju da do kraja godine izdaju novi album.

Svet Plus: Kakva je reakcija publike na vaš poslednji singl "Moja jedina"?

Goran Ok bend: "Priznajem da sam ja malo kriv što nije došlo do realizacije spota za pesmu. Bio sam u pregovorima sa Kekijem, ali onda kada je on mogao mi nismo bili u mogućnosti, ali se nadam da ćemo uskoro snimiti spot  i da će ta pesma malo više krenuti u etar, jer je jako kvalitetna."

Svet Plus: Da li uskoro planirate da izdate album ili će se nastaviti tradicija sa izdavanjem singlova?

Goran Ok bend: "Nećete verovati, spavao sam na brodu i Marina Tucaković me je probudila pre nepunih sat vremena. Sa Marinom sam pričao i dogovorio se da na jesen krenemo punom parom da radimo i mislim da ćemo do kraja godine izdati album. Jako se radujem tome, jer sa Marinom sarađujem od samog početka. Ideja je da više od pola albuma uradim ja, dok će za ostatak albuma biti zaduženi pored Marine, Romario i možda Braja. Stavićemo pesme na sto i ono što je najbolje naći će se na albumu".

Svet Plus: Da li negde nastupate?


Goran Ok bend: "Vikendom putujemo i nastupamo, a radnim danima uživamo na reci gde se upravo i sada nalazimo".

Svet Plus: U današnje vreme je aktuelno da poznate ličnosti svoj privatni i poslovni život dele sa svojim fanovima putem Facebooka i Twittera, da li je to i vaš slučaj ili vam nije potreban takav vid reklame?

"Momci iz benda su pre dva dana aktivirali našu Facebook stranicu, ali ja iskreno nisam pristalica Facebooka i ne koristim ga. Uopšte nismo to imali, ja ne komuniciram na taj način sa ljudima, više volim da čujem glas, ali pošto me momci iz benda teraju možda se i ja zarazim."

Svet Plus: Da li putujete negde na odmor i gde?

Goran Ok bend: "Za dva dana putujemo u Tursku na more gde inače godinama unazad letujem, ali da me ne čuje žena jedva čekam da se vratim".



J.B

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>