Region

Svet

Tijana Dapčević: Mržnja i ljudska glupost me dovode do ludila

Tijana Dapčević, Milan Stanković poznatiji kao Shobaya, izgleda da su u minut do dvanaest uspeli da ubodu pravi letnji hit. Pesma se zove “Shuma disco“, a svoju premijeru je doživela u emisiji “Ja imam talenat“ pre dva dana. U pesmi se spominju poselo, gitarijada i gej parada, što je nakon postavljanja pesme na Internet, izazvalo brojne negativne komentare, od toga da pesma promoviše gej populaciju, do toga da je u pitanju najnovija verzija Brenine pesme “Mile voli disko“.

Tijana Dapčević: Mržnja i ljudska glupost me dovode do ludila



„Mi smo samo permutovali dve rečenice iz starog Breninog hita, i to je sve. Ja sam sama sebi zabranila da čitam komentare, jer me ljudska glupost i mržnja dovode do ludila! Uglavnom su to hejteri, koji ništa ne rade, nego vise na Internetu, i u 99.9 posto slučajeva za sve što je dobro, i što nije dobro kažu da im je “fuj i bljak“. Što se tiče spominjanja gej parade, svaka moja pesma je do sada razglabala o sociološkim fenomenima, što smo uradili i u ovoj numeri, jer je homoseksualaca uvek bilo, i biće ih dok je sveta, “ izjavila je Tijana Dapčević.

Na negativne komentare reaguje i Milan Stanković koji je kako kaže, očekivao ovakve reakcije. “Mi smo samo spomenuli gej paradu, ni u pozitivnom ni u negativnom kontektstu, što je već dovoljno da gomila ničim izazvanih ljudi šalje toliko komentara mržnje! Poselo i gitarijada nikome ne smetaju, ali gej parada im je trn u oku. Ko god je mlad i normalan, prihvatiće svakakve društvene pojave, pa tako i homoseksualizam. Što se tiče Tijane, ona je savršena za saradnju, i sve smo realizovali videvši se samo dva puta, “ kaže Milan za naš portal. On i Tijana su isključili mogućnost da snimaju spot, jer su kako kaže imali sjajan nastup u emisiji “Ja imam talenat“ koja ima milionski auditorijum, što je dovoljno da pesma zaživi.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>