Region

Svet

Anabela: Gagi je propao i nema pare za alimentaciju

Iako su se nedavno pomirili, pevačica Anabela nedavo se požalila svom prijatelju kako joj bivši suprug Gagi Đogani ne daje dogovorenih 300 evra za alimentaciju, ne zato što nema, neo zato što nema posla.

Anabela: Gagi je propao i nema pare za alimentaciju



"Kada su se razveli, Anabela i Gagi nisu hteli da određuju visinu alimentacije, nego su se sporazumno našli na 300 evra" - kaže izvor i dodaje: "Gagi je u početku, kada je izdao novi album sa pevačicom Marinom pomagao ćerkama koliko je mogao. Međutim, posle nekog vremena, posao je stao i on nije imao para. Pre mu je bilo mnogo lakše, sve pare koje grupa zaradi išle su u istu kasu, sada daje pevačici, a od svoje polovine živi i ulaže u karijeru. Pošto već nekoliko meseci nije dao ni dinara, Anabela se požalila kako ona mora da radi za oboje, ne bi li sve obezbedila devojčicama. Anabela je rekla kako razume Gagijevu situaciju, čak je napomenula i kako joj je žao što nema para i što je propao, ali da ni njoj nije lako što mora da ostavlja decu i da ide da peva po diskotekama kako bi zaradila pare".

Anabela je demantovala priču izvora uz napomenu da ona i Gagi sve zajedno kupuju deci.

" Nije tako. Nismo mi na sudu rešili kolika je alimentacija, to je stvar dogovora. Sve kupujemo deci zajedno, kad šta deci zatreba. I ne želim više da pričam o svom privatnom životu" - branila se Anabela.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Anabela

Povezane vesti:


>