Region

Svet

Ljiljana Jevremović: Kebi sam mogla da zabranim da peva

Ljiljana Jevremović, majka 12-godišnje Ine rođene iz vanbračne veze sa Kebom, ispričala nam je zašto traži veliku sumu novca na ime zaostalih alimentacija, zašto nije, a mogla je da zabrani Kebi javne nastupe i kako će ubuduće reagovati na njegove uvrede.

Ljiljana Jevremović: Kebi sam mogla da zabranim da peva



"Povod za naš susret u sudnici juče bilo je veštačenje ekonomskih stručnjaka i razgovor je bio isključivo o kamatnim stopama. Ne znam o kakvoj ljubavi Dragan govori, to smo završili 2005. na sudu, a sada to pokušava da se oživi u medijima. On je 2006. na sudu tražio da mu daju vremena da razmisli da li će da viđa Inu i još uvek razmišlja."

Jučerašnje pojavljivanje njenog oca pred TV kamerama bilo je bolno za Inu. Ljiljana kaže: "Nije joj bilo pravo kada je čula da on i dalje negira očinstvo. To je krivično delo klevete, a ja ću na sve načine zaštiti njena prava."

Posle suđenja dugog 11 godina, Ljiljana oseća posledice i na svojoj koži:"Prag tolerancije na sve vrste bezobrazluka mi je sve niži. Reagujem aritmijom, ali se trudim da Ina na što zdraviji način odraste."

Ljiljana je imala potrebu i da prokomentariše komentar da je "alava", zbog visine alimentacije koju traži: - Porodica Kojić nije obična porodica koja živi u dvosobnom stanu. Ne želim da se Ina oseća inferiorno prema sestri koja studira na Berkliju. Ne želim da oseti da je neko više nagrađen zato što je rođen kao bračno dete, od nje koja je rođena vanbračno.
 
Na temu DNK analize kojom se uvrđuje očinstvo, a na koju se Keba poziva, Ljiljana kaže: "Dragan je 13 puta primao poziv i nijednom nije došao iako je svaki put bio obavešten da će nedolaskom automatski biti proglašen ocem. Na kraju je rekao da ne želi DNK analizu, da bi kasnije u medijima mogao da se poziva na to. Na osnovu ranije delimično urađene analize krvi potvrđena je podudarnost od 98,17%."

Ljiljana smatra da Keba treba da joj bude zahvalan.

"Treba da mi bude zahvalan što mu još pre tri godine zbog kršenja ljudskih prava deteta nisam zabranila njegove javne nastupe. To bi uništilo i njegovu karijeru i njegovu egzistenciju. Nisam to uradila, jer i zbog Ine želim da pokažem tolerantnost."

O uvredama koje je tokom jučerašnjeg dana izneo na njen račun, Ljiljana kaže:

"Za svaku uvredu i klevetu Dragan Kojić ubuduće će odgovarati pred sudom. Da li ću mu oprostiti izliv uvreda pred Četvrtim sudom? Ne! Pravno, ne, ljudski da. Kao čovek mogu da ga razumem."

" Ina već ima snimljena dva muzička spota za Pink Kids i odlično peva"- odgovrila je Ljiljana na pitanje da li dete ima muzičkih afiniteta.

Izvor: Pulsonline

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>